Dit lokale TS-Center

Blue Install
Slideit Slide4 Slide5 Slide6 Slide7 Nytfyr

Ny fabrik i Kirke Stillinge

17-06-2013


Scan Metals A/S opfører ny fabrik i Kirke stillinge ved Slagelse, og i den forbindelse står JK EL & KØL Aps for udarbejdelsen af alle elinstallationerne i fabrikken.

Vi har i tæt samarbejde med Scan Metals udarbejdet de eltekniske løsninger til de forskellige maskiner. Et stort emne i denne proces har været at minimere driftstop, samt varigheden af disse. vi har derfor lagt stor vægt på at anvende materialer med en høj kvalitet og garanti for hurtig anskaffelse af evt. reservedele. Alle maskinerne styres af en PLC via touchskærme, hvorved et stort overblik over alle processor opnås.

Fejlmeddelser fra alle motorer og maskiner er ført til PLC styringen og fremvises via touchskærmene til medarbejderne, som hurtig kan lokalisere en pågældende fejl og få den udbedret, hvilket er med til at nedsætte varigheden af dyre drift stop væsentligt.

Fokus på energi forbruget.

For at reducerer energiforbruget, er belysningsanlægget i produktionshallerne opbygget med dagslysstyring for tænding af lyset i flere niveauer, afhængigt af lysindfaldet fra ovenlysvinduerne mm. og i kontorlokalerne mm. er alle armaturer styret via tilstedeværelses sensorer med lysniveau styring.

Trykluftanlægget til anvendelse i processen er udført med frekvensstyret kompressorer, hvorved en optimal drift af trykluftanlægget opnås, da kompressorerne aldrig kører med en højere effekt end nødvendig.

I linket herunder kan en artikel fra sjællandske ses.

http://www.sn.dk/Slagelse/Flere-arbejdspladser-til-Kirke-Stillinge/artikel/279035#.Ub7PmETU9kc

Har yderligere information interesse står vi gerne til rådighed på mail ka@jkelogkoel.dk eller tlf. 20 27 06 10 

 


Energistyrelsen - Spar Energi

TS Gruppen Logo

Daikin - Logo Danfoss - logo Panasonic - Logo Vølund Varmeteknik - Logo ISO 9001 - Logo Mitsubishi - Logo