Dit lokale TS-Center

Blue Install
Slideit Slide4 Slide5 Slide6 Slide7 Nytfyr

Luft-vand pumpe fra JK EL & KØL

F2025 LitenHvis din husstand er forsynet med gas eller olie, kan du med en luft – vand varmepumpe reducere dine varmeudgifter med op til 50 %, og har du elvarme er der endnu mere at spare. Der er som regel penge at tjene fra første dag, selv når du modregner udgifterne til et kreditforeningslån.

JK EL & KØL har i mere end 30 år arbejdet med luft - vand varmepumper og har der igennem opnået en stor erfaring indenfor dette arbejdsområde 

JK EL Og KØL anvender luft – vand varmepumper fra flere fabrikanter, som Daikin, Vølund Varmeteknik, Panasonic og Mitsubishi for at vi altid kan tilbyde det bedste løsnings forslag til hver enkel opgave, hvad enten det drejer sig om bolig, erhvervsbygning, skole m.m.

Vølund, Daikin, Panasonic og Mitsubishi er alle pumper, specielt bygget efter det skandinaviske klima, og har derfor en høj energieffektivitet ved selv meget lave temperaturer.

JK EL & KØL er autoriseret forhandler af alle mærkerne.

Vand2Totalløsning for helårs-komfort

Ud over de generelle krav til komfort i forbindelse med at producere varme er flere af pumperne designet til at opfylde alle sanitære behov for varmt vand året rundt.

Flere af modeller kan også fås med kølefunktion til brug i de varme sommermåneder.

Solfanger anlæg til varmvandsproduktions kan også tilkobles anlæggene.

For yderligere information kontakt os og vi vil meget gerne være behjælpelige.


Energistyrelsen - Spar Energi

TS Gruppen Logo

Daikin - Logo Danfoss - logo Panasonic - Logo Vølund Varmeteknik - Logo ISO 9001 - Logo Mitsubishi - Logo