Dit lokale TS-Center

Blue Install
Slideit Slide4 Slide5 Slide6 Slide7 Nytfyr

Solcelleanlæg og solceller

Et solcelleanlæg består af et antal solcellepaneler der omdanner solens stråler til jævnstrøm, en vekselretter ændrer derefter den producerede strøm til en brugbar vekselstrøm, der kan tilsluttes husstandens elinstallationer. Ved installation af et solcelleanlæg er du aktivt med til at nedbringe udledningen af Co2, samt spare mange penge på elregningen.

Nye muligheder for solcelleanlæg

Der blev fra den 20. november 2012 lavet nye regler for solcelleanlæg, hvilket har fået stor betydning for værdien af at investere i et solcelleanlæg.

Det er der ved at komme en løsning på.

Ved hjælp af nye batterisystemer, kan strømmen, der bliver produceret i løbet af dagen lagres. herved kan strømmen anvendes når man er i hjemmet  til feks. madlavning m.m., istedet for at sende den ud på nettet til en lav kW/t pris.

Med de nye regler er det derfor, altafgørende at solcelleanlægget er korrekt tilpasset den enkelte installation.

JK EL & KØL er KSO certificeret indenfor solcelleanlæg ved teknologisk institut og har der igennem arbejdet med dimensionering og kvalitetssikringen af solcelleanlæg.

Vi kan tilbyde flere forskellige størrelser og typer solceller så de passer til den enkelte installation.

Kontakt os eller kig forbi for yderligere information

Vi har allerede hjulpet mange kunder i Slagelse, Kalundborg & Gørlev på Vestsjælland. Vi installerer også gerne væskebaseret solvarme eller vindmøller til privat brug.

Solceller, Solcelleanlæg i Gørlev, Kalundborg, Vestsjælland, Slagelse


Energistyrelsen - Spar Energi

TS Gruppen Logo

Daikin - Logo Danfoss - logo Panasonic - Logo Vølund Varmeteknik - Logo ISO 9001 - Logo Mitsubishi - Logo