Køleteknik og Køleanlæg

 

Skal du bruge køleservice af dit køleanlæg, frostrum eller fryseanlæg?

Hos JK EL & KØL ApS har vi i mange år beskæftiget os med køleservice. Vi servicerer, optimerer, sælger og installerer fryseanlæg, frostrum og kølerum. Vi arbejder kun med markedets bedste materialer, og det garanterer dig kølerum og fryserum i højeste kvalitet. Vi vil i samarbejde med egne eller dine entreprenører konstruere nye og komplette kølerum, fryseanlæg og fryserum. I vores køleservice anvender vi primært HFC kølemidler. I forbindelse med optimering eller installering af fryseanlæg og frostrum anvender vi enten CO2 eller HFC kølemidler. Både HFC og CO2 er naturlige og miljøvenlige kølemidler. 

 

Dine ønsker omkring køleanlæg er i centrum

Vi har mere end 30 års erfaring på bagen, og du kan derfor være sikker på, at vi leverer et stykke tilfredsstillende håndværk, når vi laver køleservice i forbindelse med fryseanlæg, frostrum og kølerum. Vi arbejder både for private, industri, erhverv og det offentlige, og ingen opgaver er for store eller for små til os. Vi går ind til alle opgaver med målet om at give dig de bedste resultater, og vi arbejder efter dine behov og ønsker.

  

Ring og få ordnet din køleteknik i dag

Vi har vores kontor i Gørlev, og vi har gennem tiden lavet meget køleservice i området omkring Kalundborg, Slagelse, København og på resten af Vestsjælland. Bor du i området, og skal du have ordnet din køleteknik, så skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Du kan ringe på telefon 58 85 61 80, eller du kan skrive en mail til ka@jkelogkoel.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Cases

Nyt økologisk slagteri og butik

Mineslund fik nyt slagteri og opskæring, i den forbindelse stod vi for opbygningen af alle rummene og monteringen af de nye køleanlæg samt etablering af alle tilhørende el-installationer.

Rummenes vægge og lofter er opbygget i skumisoleret stålelementer, og vinduer og døre i plastik.

Det resulter i en rigtig god isolering af rummene hvilket medfører en stor økonomisk besparelse, ydermere er rengøringen hurtig og nem.

 

Køleservice i Slagelse, Kalundborg, Gørlev og resten af Vestsjælland

Vi har vores base i Gørlev, og har siden 1984 installeret mange airconditionsystemer på hele Vestsjælland og især i Gørlev, Kalundborg og Slagelse. Vi fanges på telefon 58 85 61 80 eller på mail ka@jkelogkoel.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.  


Indhent tilbud